Här följer en kort förteckning av föreningens medlemmar:

Knut Svensson. Knut är en av grundarna i föreningen. Han bygger gärna tåg som han upplevt själv. På hans hemmabana kan man hitta modeller av svenska tåg, med tyngdpunkt i södra skåne. T ex kan man finna tåg från Ystad-Eslöfs järnväg. 
Knut har varit aktiv i många år och bl a finns hans beskrivning hur man bygger spinnrockar mm i AoH på 70-talet i gott minne. 

Jan-Mats Eneroth. Jan-Mats är för de flesta känd som en av Sveriges främsta husbyggare. Hans lok och vagnsmodeller andas känsla för att de skall se trovärdigt ut vilket gör att hans skapelser går utöver det mesta. Jan-Mats har på sin hemmabana lagt stor energi på att man skall kunna trafikera på ett trovärdigt vis. Banan är hopfällbar och bildar i hopfällt läge ett pingisbord, vilket också beskrivits i AoH. Jan-Mats bana med nordostskånska influenser finns beskriven i flera av Krister Brandts årsböcker.

Lars G. Lars bygger sina modeller med minutiös precision. Han var en av dem som introducerade RG-4 drivningar i Sverige, dvs hans lok fungerar. Han är en stor ivrare för digital styrning och har just installerat TMWDCC på sina hemmabana.
Lars bana är vår testbana i föreningen. Fungerar det på hans code 70 räls fungerar det varsom helst.

Jan-Åke Dahlberg. Jan-Åke står för kunnandet i föreningen. Det som inte han vet om en banas historia är inte värt att veta, tror vi. Han bygger också en bana på sin vind. Jan-Åke tillhör dem som tidigare varit aktiv på smalspåret i Växjö och har även deltagit aktivt i Svenska Motorvagns klubbens verksamhet. Hans yrkeskunnande som sprutmålare har han fått visa bl a vid renoveringen av TGOJ X21-9.

Bengt Ohliv. Bengt har tidigare varit Märklin-byggare men han har sadlat om och bygger just nu på en bana för tvåräls drift,  hemma på loftet. Han tillhör också skaran digital-körare. Hans nya bana  visar på digitaldriftens föredelar med flertågskörning etc . Bengt har till skillnad från Lars G valt att bygga med Rocos DCC-system.

Martin Bosac. Martin ligger också i startgroparna för att börja bygga digitalt. Han bygger sin bana med prylar från Digitrax.
Detta gör att vi får möjlighet att pröva flera olika system i föreningens regi. Martin har ett förflutet i TT-skalan men bygger nu i HO.

Lasse Wallins.  hemmabana innehåller ett flertal intressanta lösning för bl a bommar mm. Lasse har även ett förflutet som byggare i större skala. 
Lasse har utkommit med en hemsida om sina byggen mm:  Skeninge Järnväg

Göran Eriksson. Göran är väl för de mesta känd som Teknobygg i Åryd. Han var tidigt ute med vagnar och tillbehör i vitmetall och etsad mässing. Hans serie med person och godsvagnar tillhör de trevligare på marknaden. Även bilar, husvagnar, ångvagnar och lok ingår numer i sortimentet. Göran är föreningens hovleverantör av ms-profiler mm.
Många minns också hans reportage i AoH bl a om hur man bygger ett Sb-lok.

Anders Bondesson. Medlem sedan ca två år. Bygger granar och smalspår så det står härliga till. Har massvis med idéer om nya material och byggmetoder sprungna ur sitt arbete som modell byggare i skala 1:1 hos IKEAs fotoverkstad. 

Anders Johansson. Undertecknad tillhör de många projektens skara. Ibland ramlar det ut ett färdigt lok eller några vagnar men det blir också mycket halvbyggt som ligger. Hemmabanan skall efterlikna ett stycke småland med Växjö station som utgångspunkt. På banan finns även stationerna i Hovmantorp och Hultanäs i modell. Undertecknad är även aktiv i SMoK och förr i tiden även på Smalspåret. Undertecknad är även webmaster för denna sida.

Nära anknutna till föreningen:

Leif Palm. Leif var under många år aktiv i föreningen som då hade en aktiv HNJ-sektion. Leifs bana ligger fn nerpackad men vi hoppas fortfarande...
Frank Finander. Frank tillhörde också HNJ-sektionen men efter flytt har hans deltagande minskat.
Ebbe Gustafsson. Ebbe, hemma hörig vid smalspårets norra ände har deltagit i verksamheten av och till under många år.
Hans silikongjutningar och skyltar har varit många till hjälp vid hemma byggen genom åren. Numer ägnar sig Ebbe gärna åt modeller i större skala. Man kan bl a få se ammoniakvagnar och en TMX i hans trädgård.